Bemutatkozás

Az ügyvédi irodát Kereső Zoltán ügyvéd alapította azzal a céllal, hogy a kiemelt klientúrával rendelkező ügyvédi irodában, majd kereskedelmi banki jogi területen megszerzett szakmai tapasztalatokat közvetlenül Ügyfelei hasznára fordíthassuk.

Ügyvédi irodánk meggyőződése, hogy csakis rugalmas, hatékony megközelítéssel, és kreatív, a valós élethelyzeteknek megfelelő megoldásokkal tud segítséget, jogi támogatást nyújtani. Éppen ezért kiemelt figyelmet fordítunk Ügyfeleink igényeire és a felmerült problémákra, illetve a problémák tényleges okaira – az általunk ajánlott megoldásokat és jogi szolgáltatásokat is ezen szempontok alapján határozzuk meg.

Munkatársaink elkötelezettek az ügyfélközpontú, megalapozott szaktudáson alapuló munka mellett; tevékenységünkben ezen szakmai tapasztalatot igyekszünk ötvözni a céltudatos és sikerorientált problémamegoldással. Törekedünk arra, hogy a nagy nemzetközi ügyvédi irodákhoz hasonló minőségi szolgáltatást és a kis ügyvédi irodák által kínált személyes figyelmet biztosítsuk Ügyfeleinknek. Szolgáltatásaink magyar, angol és német szaknyelven egyaránt rendelkezésre állnak.

Az Ügyfeleink által adott megbízások ellátásához megbízható hátteret biztosít együttműködéseink további ügyvédi irodákkal, mind Magyarország, mind az Európai Unió, mind pedig az Amerikai Egyesület Államok területén. E mellett Kelet-Ázsiában is megalapozott kapcsolatokkal rendelkezünk, amelyek lehetővé teszik, hogy magyar és globális viszonyok között is megfelelő szintű szolgáltatásokat és lehetőségeket tudjunk nyújtani Ügyfeleink részére.

Számunkra elsődleges fontosságú Ügyfeleink bizalma és az ügyfél-ügyvéd között fennálló lojalitási kapcsolat. Meggyőződésünk, hogy az Önök klasszikus vagy akár rendkívüli természetű jogi problémái megoldásában is sikeresen tudunk együtt működni és a sikerrel arányban álló értéket teremteni.